на живо

Илич: Надявам се да издържим физически и да имаме късмет

Важното е да не допускаме грешки, заяви треньорът на ЦСКА преди реванша с "Базел"

Треньорът на ЦСКА Саша Илич вярва, че играчите му ще дадат всичко от себе си в реванша срещу "Базел" от плейофите в Лигата на конференциите. Той изрази надежда, че отборът ще издържи физически и ще намали до минимум неточностите.

"Мачът ще бъде коренно различен в сравнение с този преди седмица в София. "Базел" играе пред своите фенове. Всички са наясно какво ни чака утре. Бисмарк и Митков са контузени, всички останали са здрави.", започна официалната си пресконференция наставникът на "армейците".

"Червените" имат аванс от 1:0 след сблъсъка в София.

"Всички играчи, които са тук, са готови за мача. Надявам се да издържим физически, да имаме и малко късмет. Очаквам агресивен "Базел", очаквам подобаващ отговор на тази агресия от моите играчи."

"Не искам да коментира съдията. Надявам се главните действащи лица да са футболистите на двата отбора, а не той."

"В ЦСКА има доста играчи с много мачове в Европа, не вярвам да се уплашат. Важно е да не допускаме грешки. Гледах победата на ЦСКА над "Базел" преди две години. Сега има 3-4 играчи от онзи състав. Разликата е, че тогава нямаше публика заради COVID-19, а сега феновете ще подкрепят "Базел"... Мога да обещая само, че утре моите играчи ще дадат максимума от възможностите си, само така имаме шансове да отстраним "Базел"