на живо

Николай Костов: Можем да преборим Айнтрахт (ВИДЕО)

Няма как да се надиграваме, трябва да работим добре с топката

Когато елиминирахме Апоел Беер Шева, мислехме, че мачът с Айнтрахт ще е бонус. Натрупахме обаче самочувствие. Има ентусиазъм и вяра, че можем да се борим с тях. Ще го направим. Това е мач, който мога да сложа на първо място в моята кариера. Това обяви треньорът на Левски Николай Костов преди сблъсъка с германския тим в плейофите на Лигата на конференциите.

"Няма какво да губим, но има какво да спечелим. Мисля, че това е нашата добра възможност за отбора и клуба. Очаквайте Левски да играе за победа. Трябва да е ясно за всички. Няма да говоря за Айнтрахт. Това обаче е нашият шанс, който ние едва ли ще изпуснем".

"Ние във всички мачове показахме, че имаме европейска публика. Имаме публика, която показа култура и възпитание. Разузнали сме Айнтрахт. Отборът е един от най-добрите в Германия. Разполагат с 20 чужденци. Няма смисъл да говоря за финанси. Отстъпваме по динамика. Няма да се надиграваме с динамика. Трябва да имаме мъдри решения. Трябва да работим добре с топката, за да излизаме от пресата на Айнтрахт".

"Петрис е готов за игра. Няма обаче да кажа системата. Въпрос на време е да предоставим план А и план Б на нашите играчи", коментира Костов.