на живо

Петев: Не трябва да падаме в капана на Нордшеланд (ВИДЕО)

Гледайте гостуването на Лудогорец в Дания - утре, 22:00 ч., пряко по bTV Action

Петев: Не трябва да падаме в капана на Нордшеланд (ВИДЕО)
 

Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев заяви, че следи изявите на Нордшеланд изкъсо от над 5-6 години и "орлите" няма да паднат в капана на датския си съперник утре.

Двата тима се сблъскват в мач от втория кръг на груповата фаза в Лигата на конференциите, а двубоя с начален час 22:00 можете да проследите пряко по bTV Action.

"Нордшеланд е доста симпатичен отбор. Следя го повече от 5 или 6 години. Имат винаги по 3-4 млади африкански таланти. Играят футбол, без значение от резултата. Важно е какво ще правим утре ние и какво ще им позволим. Очаквам да отбележим един гол повече от тях. Трябва да подходим изключително умно. Всичко може да се случи утре.", започна Петев на официалната си пресконференция.

"Доколко изкуствената трева ще е в плюс за тях, ще видим в срещата. Не трябва да падаме в капана. Надявам се опитът ми да изиграе роля срещу противниковия треньор. Не трябва да подценяваме нито една ситуация. Имат класа, въпреки да са млади футболисти. Млади и стари няма. Имат доста добри играчи, но естествено, важно е до голяма степен ние как ще противодействаме. Надявам се да се представим подобаващо и ще търсим първа победа срещу скандинавски отбор,", продължи бившият национален селекционер.

"Основното нещо е подреждането в защита, непредизвиканите грешки да намалеят. Доста им се насъбра на някои футболисти, може да има промени поради тази причина, всички са хора. Напълно нормално е да има умора при някои. Много е възможно да има някои нови лица в утрешния мач. Всеки двубой е важен, трябва да подходим концентрирано и мобилизирано.", допълни наставникът на 12-кратния български шампион.