на живо

Петричев: Оставките ни са в джоба (ВИДЕО)

Наясно сме какво не им харесва на собствениците, каза шефът в Лудогорец

Петричев: Оставките ни са в джоба (ВИДЕО)

Малко след 10.30 ч. отборът на Лудогорец отлетя с чартър от летището в Пловдив за Истанбул. Българският шампион гостува на турския гранд Фенербахче в мач от група Н от Лигата на конференциите. Двубоят е в четвъртък от 19:45 ч. на стадион "Шюкрю Сарачоглу".

На тръгване новият наставник Георги Дерменджиев упорито отказа да коментира какво е настроението в съблекалнята преди двубоя, а изпълнителният директор Ангел Петричев призна, че ситуацията не е никак лека, но изрази увереност, че Лудогорец ще излезе кризата.

"Не е лека ситуацията в Лудогорец, това е видно за всички. Но в големите мачове имаме шанс да покажем истинското лице. Не си правим илюзии, че ще е леко. Ако Фортуна е с нас, можем да се върнем щастливи", каза изпълнителният директор в оставка.

"Имахме няколко срещи със собствениците на клуба, наясно сме на тях какво не им харесва. Всеки трябва да коригира нещата в своето поле на действие. Хората на такива позиции като нас са винаги са с оставка в джоба. Докато изпълняваме тези длъжности, ще работим с максимална енергия. Време е да коригираме грешките”, каза Петричев по повод подадените преди време оставки от цялото ръководство на клуба.

Георги Дерменджиев говори за първи път пред медиите, след като отново застане начело на разградчани.

"Трудно е, вие знаете отбора. Навсякъде е трудно, няма лесно", лаконичен бе треньорът.