на живо

Саша Илич преди "Базел": Имаме нужда от много шанс и спортно щастие

Влизане в групите, ще ни донесе още шест мача. Някой може да си тръгне, някой пък да дойде...", каза треньорът на "червените"

Наставникът на ЦСКА Саша Илич е на мнение, че отборът му трябва да играе много търпеливо и умно, защото всичко ще се реши следващата седмица.

Снимка: Lap.bg

"Изправяме се срещу голям и сериозен съперник. Очаква ни изключително труден мач. Само ако излезем като отбор, можем да постигнем добър резултат. Гледах мача, когато ЦСКА отстрани "Базел". Сега съперникът е в криза с резултатите. Не става въпрос за играта. В последните два мача те имаха по над 30 удара във вратата", коментира сърбинът.

"Дано влезем в групите и да имаме още престижни мачове. Хубаво е да имаме в състава шестима футболисти, които са отстранявали този съперник, но дори да играем всеки месец с "Базел", мачовете ще са различни. Ще имаме нужда от много шанс и спортно щастие. Иска ми се да сме агресивни, а нападателите да вкарват много голове. Ще опитаме да направим всичко, за да достигнем до победата", каза още Илич.

Снимка: Lap.bg
"Юга от доста време е в отбора и е напълно нормално да очакваме от него да е лидер, както очакваме от Йомов, Турицов, Мено Кох и Жерферсон". Трансферната политика постоянно се развива. Влизане в груповата фаза, ще ни донесе още шест мача. Някой може да си тръгне, някой пък да дойде...", каза още треньорът на "червените".