на живо

Сектор "Г" с позиция след сбиването между фенове на ЦСКА

Фракцията представи своята гледна точка за случилото се на "Васил Левски"

Сектор "Г" с позиция след сбиването между фенове на ЦСКА

Сектор "Г" излезе с официална позиция относно сбиването между фенове на ЦСКА по време на домакинството на "Базел" в плейофа на Лигата на конференциите.

"Казват, че мълчанието било знак на съгласие, така че нека следващите редове бъдат нашето несъгласие с тоновете по*ия, изливащи се от снощи насам.

От началото на бойкота ни до изминалия мач с "Базел" в нито един момент и по никакъв начин никой не е бил заплашван, обиждан или гонен отнякъде. За сметка на това по наш адрес на ежедневен базис се лееха тонове фекалии от знайни и незнайни онлайн капацитети - били сме платени, били сме подлоги на ефбет, били сме предатели и т.н. По-селските и нецензурни обиди ще спестим, тъй като е под нивото ни. Тези, които ни пращат в Бистрица така и не разбраха, че ако имаше и частица истина в написаните от тях пасквили, ние вече щяхме да сме там. Без много обяснения и шум. Но за тези неща се изисква нещо повече от обикновена злоба и жлъч.

А какво всъщност се случи снощи? Явно новоизлюпените демагози са забравили, че монетата винаги има две страни. В края на първото полувреме, провокирана и подтиквана от няколко добре познати ни малки групички тълпа, започна да се прехвърля масирано от "В" към "Г". На полувремето наши представители отидоха от Армията в Северната трибуна и помолиха хората да се разпръснат и да се насочат към краищата на сектора или да се върнат във "В" в знак на солидарност с нашата позиция и бойкот. Това, което последва като отговор, не беше разговор или градивен спор, а отново добре познатите грозни епитети и обиди, които изредихме по-горе. Останалото е история. Всяко нещо има своя лимит и граница, която не трябва да бъде прекрачвана.

За протокола - жени и деца не са докосвани по никакъв начин. Молим фейсбук лидерите и доказани вече капацитети да предоставят снимкови или видео доказателства, за да докажат меко казано смешните си твърдения.

Снимка: Lap.bg

Не на последно място бихме искали да благодарим и на ръководството на клуба, което откакто е обявен бойкотът ни не направи абсолютно нищо да инициира дори елементарна дискусия кое, защо и как, а вместо това техни представители обикаляха села и паланки скришом, опитвайки се да печелят подкрепа и да обясняват колко не сме прави зад гърба ни.

Благодарим и за днешната им изява, която допълнително наля вода в мелницата на лъжливата демагогия. Далновидност за пример.

За финал призоваваме всички да се чувстват поканени в Сектор "Г" на абсолютно всеки един мач оттук нататък. Пейте, скачайте, организирайте тифо и покажете истинската си любов. Гарантираме, че никога и никой няма да ви доближи. В крайна сметка нали това е изводът от всичко - може и без нас.

С уважение към всички истински армейци,
От Сектор Г", пише в публикацията на фракцията.

Припомняме, че преди няколко седмици ултрасите от "Сектор Г" обявиха бойкот заради "аматьорското ниво на управление на клуба" и затова Сектор "Г" остава празен за домакинските мачове.