на живо

Текпетей: Трудно ни е да приемем това отпадане (ВИДЕО)

Крилото на Лудогорец съжали за многото пропуски срещу Сервет

Текпетей: Трудно ни е да приемем това отпадане (ВИДЕО)

Крилото на Лудогорец Бърнард Текпетей съжали за многото пропуски, които направиха "орлите" при загубата с 0:1 от Сервет в Разград. Ганаецът изрази разочарованието си от начина, по който българският шампион се сбогува с Лигата на конференциите - с ранен гол след груба грешка.

"Много сме разочаровани, защото създадохме много положения. И ако създадеш толкова много голови ситуации, както ние днес, и не ги отбележиш, то тогава няма как да продължиш напред."

Снимка: Lap.bg

"Сега трябва да се фокусираме върху оставащите мачове в България, но наистина е тъжно да завършим така, защото имахме много голямо желание. Толкова много положения...Но е футболът. Когато имаш такива положения, трябва да се възползваш от тях."

"Също така трябва да кажем, че техният вратар Джереми Фрик направи невероятни спасявания, което много помогна на гостите. Много е трудно да приемем всичко това в момента. Трябва обаче да си изчистим главите и да се фокусираме върху мачовете в българското първенство."

"Да, направихме грешка, която ни коства отпадането. Оставихме им пространства и те се възползваха от своя шанс, а ние не се възползвахме от нашите шансове. Тъжно е, когато имаш такива възможности и не ги използваш. Но това е футболът. Трябва да се концентрираме в следващите мачове.", завърши Текпетей.