на живо

10 години LAP.BG!

Сайтът отбеляза рождения си ден с изложба зад НДК, уважена от именити спортисти

Сайтът за спортни снимки LAP.BG навърши 10 години! Събитието беше отпразнувано с откриване на изложба зад Националния дворец на културата (НДК) в столицата. На церемонията присъстваха именити български спортисти като Димитър Бербатов и Евeлина Николова.

"Аз не само чрез снимки, аз си гледам и головете от време на време и се връщам назад във времето. Това трае 5-10 минути, после се връщам в настоящето и гледам към бъдещето.", сподели Бербатов - голмайстор №1 в историята на националния отбор по футбол.

"От Олимпийските игри мина повече от година, а като ги гледам... сякаш беше вчера. Все още ми е неосъзнато какво наистина съм успяла да постигна. Това е момент, който ще остане завинаги в историята.", коментира Николова, която е бронзова медалистка по борба от Токио 2020.

"Едно от най-щастливите събития е днешното и това, което искрено ме радва е, че успяхме заедно да покажем българския спорт. Тези хора, които са на снимките, търпят много лични жертви, за да ни радват!", каза създателят на LAP.BG - Любомир Асенов.