на живо

7 звезди в спорта, които искат секс преди старт

Заради емоцията, заради повече тестостерон или просто за победата

За или против секса преди старт? Това е сред най-дискутираните въпроси в професионалния спорт. Голяма част от звездите категорично избягват интимните занимания със своите партньори в навечерието на мач, състезание или битка. Седем от най-популярните спортни икони обаче вярват точно в обратното - че сексът всъщност подобрява представянето им.

Ник Кирьос

Австралийският тенисист има цяла колекция от зашеметяващи приятелки, а в момента излиза с модела на бельо Костийн Хатци, която редовно го придружава на турнирите. В своя подкаст No Boundaries Кирьос не крие разочарованието си в случаите, когато се налага да пътува сам.

"С първата ми приятелка не се виждахме по цели 6 месеца. Когато гоня високи резултати и някой ми липсва на емоционално и физическо ниво, това ми се отразява крайно негативно - не играя добре, защото съм леко възбуден на корта, ако разбирате какво имам предвид. "И няма значение дали работите в офис или правите нещо различно. Ако не се виждате с половинката си, това пречи на вас, на работата и на настроението ви."

Роналдиньо

Бразилската футболна икона е известен със своите бурни партита. "Докато играех за "Барселона", често практикувах секс преди мачовете. И това не беше пречка, а от огромна полза - чувствах се щастлив, преди да изляза на терен".

Наскоро Роналдиньо трябваше да отрича, че възнамерява да се ожени едновременно за две жени. Струва си да отбележим също така, че той развива собствена марка... презервативи.

Ронда Раузи

Докато властваше в UFC, Ронда не криеше, че практикува възможно най-много секс преди влизането си в октагона. "При момичетата това повишава нивото на тестостерон. Не ме разбирайте погрешно - не го правя с всеки. Но ако имам стабилен приятел, винаги му казвам - хей, време е. Чака ме мач."

Пол Хънтър

Покойната легенда в снукъра е популярен с отдаването си на ласки ПО ВРЕМЕ на турнир. На мастърс финала пред 2001 г. той изостава с 2-6 във финала. И прибягва до последното си оръжие - бърза сесия с приятелката си Линдзи Фел. Край масата сякаш се завръща различен човек - Хънтър играе като компютър и печели с 19-9.

"Сексът беше последното, за което мислех тогава. Просто не бях в настроение. Но трябваше да предприема нещо, за да сваля напрежението. Сесията беше наистина бърза - около 10 минути или нещо такова - но след нея се почувствах страхотно. Тя скочи във ваната, а аз играх фантастично."

Джон Дейли

Прочутият голфър е горещ привърженик на секса преди участие, а за капак има цели 4 брака. "Аз съм нимфоман, но лоялен нимфоман. Ако жената ми е вярна, и аз съм й верен. Сексът е най-великото нещо на света. За съжаление не трае достатъчно дълго."

Роналдо

Феномена никога не е криел предпочитания си метод за сваляне на стреса преди мач. Но пък признава, че понякога именно сексът го е оставял без достатъчно енергия на терена. "Никой не е сигурен как всъщност влияе той на представянето. Със сигурност мастурбацията е по-уморителна".

Джордж Бест

Емблемата на "Манчестър Юнайтед" е засечен да прави секс с непозната на стълбите в хотела преди полуфинал за ФА КЪп срещу "Лийдс". И този път не му се отразява добре. "На терена преживях поредния кошмар срещу този съперник. Играчите на "Лийдс" разбраха какво се е случило предната нощ и ме атакуваха вербално".

Завиджат, нали?