на живо

"Аз съм повече от големи гърди и руса коса" (ВИДЕО)

Боксьорка, спонсорирана от Макгрегър, отговори на хейтърите

"Аз съм повече от големи гърди и руса коса" (ВИДЕО)

Една от най-сексапилните боксьорки - Ебани Бриджис, отговори на хейтърите, които твърдят, че ММА легендата Конър Макгрегър я спонсорира само защото е блондинка с големи гърди.

37-годишната Бриджис, лице на марката Forged Irish Stout, притежавана от Макгрегър, не се е качвала на ринга от година. В този период тя бе измъчвана от травма в ръката, но се готви за завръщането си следващия уикенд.

"Знам какви коментари се пишат, но аз съм повече от големи гърди и руса коса! Конър постъпва умно, навлизайки в бокса. Замислете се - има мачове всеки уикенд, а той спонсорира куп галавечери и перспективни боксьори.", заяви австралийката, която има 9 победи в 10 мача на професионалния ринг.

"Харесва ми, че подкрепя бокса. Бойните спортове са му дали много и сега им се отблагодарява. Лесно можеше да задържи тези пари или просто да ги похарчи. Помага, защото наистина го иска.", продължи действащата шампионка на Международната боксова федерация (IBF) в леката категория.

Бриджис намира Макгрегър за вдъхновяващ и се консултира с него за бизнес идеите си. Мечтае да бъде успешна и извън спорта.

"Ние сме добър екип. Получи се естествено. Мисля, че ще работим заедно до края на боксовата ми кариера. Аз съм подходяща за неговата марка, а той за моята. Пасваме си.", заяви красивата боксьорка.

Все още няма яснота кога ще се бие отново ирландският боец, който посети София наскоро. Бриджис заяви, че и тя няма информация.

"Не знам, но той тренира здраво. Прекарва много часове в залата. Не съм следила какво публикува в социалните мрежи, обаче поддържа форма. Може би е като мен - във фитнеса за тренировки, а не за снимки. Някои постоянно са с телефоните си, дори записват тренировките, докато ние сме фокусирани върху работата.", каза още Бриджис.