на живо

Легендата Бадр Хари ще участва в GLORY 89

Бойната галавечер - 7 октомври, пряко по RING и тук

Легендата Бадр Хари ще участва в GLORY 89
 

Бадр Хари се качва на ринга в Бургас! Легендата на кикбокса ще участва в бойната галавечер GLORY 89, която ще можете да гледате на 7 октомври пряко по RING, както и тук - напълно безплатно и без регистрация.

Мароканецът трябваше да се бие в предишното издание, провело се в Париж преди седмица. Бившият шампион на К-1 обаче не излезе за мача си срещу Джеймс Максуини в знак на съпричастност към своите сънародници след опустошителното земетресение, отнело живота на хиляди.

Сега, в GLORY 89, Хари ще се сблъска с естонеца Уку Юрендал - една от звездите на международната верига SENSHI в последните години.

За GLORY предстои дебют на българска земя. Нощта на 7 октомври в "Арена Бургас" ще бъде историческа и за братя Копривленски, които за пръв път в една и съща галавечер ще покажат бойни умения, тактика и талант.

Докато Стоян е част от основната файт карта и ще се изправи срещу румънеца Сорин Калинюк, то Мартин получи право на участие в подгряващи срещи.

Пред очите на десетки специалисти и селекционери той ще се изправи срещу не по-малко опитния Константин Михайлов от Нова Загора в обещаващ зрелище мач.