на живо

Боряна Калейн пред bTV: Когато ме отпишат, показвам какво мога (ВИДЕО)

Преборих самата себе си, искам да чувам как публиката ме аплодира, призна европейската шампионка

Обичам да шокирам хората с хубави неща - когато ме отпишат, им показвам, че никога не знаеш какво може да им предостави животът. Това заяви в предаването "Тази сутрин" по bTV абсолютната европейска шампионка по художествена гимнастика Боряна Калейн.

Тя се завърна впечатляващо на подиума, след като пропусна световното първенство и Световната купа заради здравословни проблеми. "Никой не си представяше, че с толкова малко тренировки мога да постигна този успех. Трудът винаги се възнаграждава.

Преборих самата себе си заради моментите още миналата година преди световното, когато имах тежки тренировки и не се чувствах добре физически. Преминах през този момент, подготвих се и медалът е вече просто награда", подчерта Калейн.

"Бързо влизам във форма, мога да го направя за две-три седмици. Имах малко време да си почина, да се възстановя ми беше по-полезно. Много исках злато от това европейско, но така беше и на предишните две. Затова тръгнах без прекалени очаквания към самата себе си. Радвам се, че от третия път успях. Напрежението дойде от желанието да си докажа, че съм добра. Не знаех дали ще се реализирам. Искам да завърша кариерата си в Париж."

"Исках да чуя как публиката ме аплодира, тази емоция страшно много ми липсваше. Хората ме разпознават и искрено се радват на нашите успехи. Това ми носи мотивация да продължавам. Имам суеверия, но няма да ги кажа. Вярваща съм донякъде."