на живо

Братя Копривленски за първи път заедно на ринга (ФАЙТ КАРТА)

Стоян и Мартин са част от GLORY 89 в Бургас

Братя Копривленски за първи път заедно на ринга (ФАЙТ КАРТА)
 

Нощта на 7 октомври в "Арена Бургас" ще бъде историческа за братя Копривленски, които за пръв път в една и съща Гала вечер ще покажат бойни умения, тактика и талант.

Ако не сте край морския бряг, може да гледате шоуто пряко в ефира на спортната телевизия на България RING, както и безплатно и без регистрация на btvsport.bg.

Докато Стоян Копривленски е част от основната файт карта и ще се изправи срещу румънеца Сорин Калинюк, то Мартин Копривленски получи право на участие в подгряващи срещи.

Пред очите на десетки специалисти и селекционери той ще се изправи срещу не по-малко опитния Константин Михайлов от Нова Загора в обещаващ зрелище мач.

Мартин Копривленски е балкански шампион по кикбокс, носител на трето място от участието си в полупрофесионалния шампионат за европейската купа и многократен шампион по муай тай и кикбокс.

Константин Михайлов е световен вицешампион по муай тай, балкански шампион, както и многократен медалист от шампионати по кикбокс и муай тай.

По всичко личи, че Мартин, чийто стил на игра много прилича на тази, която показва Стоян, е на път да се сдобие и с дългосрочен контракт, ако се представи добре в тестовите мачове.