на живо

Да те глезят като шейх: Араби пратиха самолет за Циганския крал (ВИДЕО)

Тайсън Фюри и семейството му се похвалиха с кадри от луксозното пътуване

Да те глезят като шейх: Араби пратиха самолет за Циганския крал (ВИДЕО)

Тайсън Фюри и семейството му се насладиха на луксозно пътуване с изключителен самолет до Саудитска Арабия. 35-годишният световен шампион на WBC в тежка категория се готви за дългоочаквания обединителен сблъсък с Олександър Усик. А пътуванията му до Близкия изток се превръща в традиция за Циганския крал и неговите близки.

Фюри и Усик трябваше да се бият на 23 декември. Британецът обаче излезе на ринга срещу Фнансис Нгану в края на октомври в Саудитска Арабия. Новата дата е 17 февруари, а мястото - Рияд.

Съпругата на Тайсън - Парис - публикува в социалните мрежи кадри от ефектното пътуване. Видеото показва удобствата, които се предлагат на борда на частния самолет - двойни легла, спалня, баня, просторен салон и така нататък. Включително сервитьор, който задоволява претенциите на пасажерите.

Тайсън и Парис, които се ожениха през 2008 г., имат 7 деца. Най-малкото от тях е момиченце, което се роди на 18 септември. Интересното е, че и четиримата им сина се казват Принс - Принс Джон Джеймс, Принс Тайсън II, Принс Адонис Амазия и Принс Рико Парис Фюри.