на живо

Джорджина: Загубата на детето ми донесе много тъга (ВИДЕО)

В крайна сметка животът е такъв, допълва тя

Джорджина Родригес се върна към най-тежкия си момент в своя живот-загубата на бебето. Още в първия епизод на новия сезон от шоуто „Аз съм Дроджина“ тя го посвети на малкия Анхел, който почина преди година.

В дебютния епизод от поредицата с Netflix половинката на Кристиано Роналдо говори за това как се е справила със смъртта и за неговата роля след трагедията. Премиерата на новия сезон излиза в петък (24 март).

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Netflix España (@netflixes)

Тази година изживях най-хубавия и най-лошия момент в живота си в един миг. Запитах се как ще продължа напред и отговорът не закъсня. Бях го по-близо, отколкото си мислех. Погледнах в очите на децата си и там открих, че единственият начин да продължим напред е да бъдем единни. Все още съм същата, без да съм същата“, признава моделът.

Красавицата роди малката Бела през април миналата година. Тя беше бременна с близнаци, но по време на раждането момченцето почина.

Тъй като не бях готова да кажа на децата ми и все още имах коремче, им споделих че той все още е в моя корем и че само Бела е решила да се ражда. Кристиано изигра огромна роля като приятел и баща. Бог поставя правилните хора на пътя ти, за да можеш да живееш живота си пълноценно. Анхел ми донесе много тъга, но и много любов. Той дойде да ни даде житейски урок. В крайна сметка животът е такъв“, допълва тя.

Кристиано е най-добрият ми приятел. Възхищавам му се. Той искаше да остане с мен, но аз му казах, че трябва да продължи ангажиментите си с Манчестър Юнайтед и Португалия. Насърчи ме да продължа живота си и да продължа напред“, разказва още Джорджина.