на живо

Джошуа: Боксът - джунгла, в която плъховете надхитрят лъвовете (ВИДЕО)

Бившият световен шампион озадачи феновете

Бившият световен шампион в тежката категория Антъни Джошуа озадачи феновете. Той публикува странно видеосъобщение в социалните мрежи, с което изрази отвращението си от случващото се в бокса.

Клипът събира подобни изказвания на легенди. "Бях принуден да подновя кариерата си, след като хората, на които се доверих, ме обраха. Бях се предал, не исках изобщо да виждам боксовия ринг. Но останах без нищо, а трябваше да се погрижа за семейството си.", казва Джордж Форман.

"Открих, че боксът е бизнес и няма значение дали си най-силния или най-издръжливия, печели най-умният - този, който може да направи най-много пари с минимален риск.", коментира друго величие - Майк Тайсън.

"Това представлява боксът. Но когато и егото се намеси, всичко опира до колко пари ще направиш, запазвайки здравето си. За да имаш достатъчно за себе си, но и за най=-близките.", допълва Железния.

В края на видеото Джошуа дава да се разбере, че и той е възмутен от нещата зад кулисите с "Боксът: Единствената джунгла, в която плъховете надхитрят лъвовете".