на живо

Еди Хърн за Пулев - Чисора: Ще бъде велика битка!

На 9 юли в Лондон на ринга излизат двама истински воини, коментира промоутърът

Еди Хърн за Пулев - Чисора: Ще бъде велика битка!

Суперлативи за Кубрат Пулев. Това получи Кобрата от човек, който спокойно би могъл и да не го харесва - Еди Хърн – мениджър на Антъни Джошуа. Днес британецът бе в центъра на пресконференцията на Пулев в Лондон преди мача срещу Дерек Чисора на 9 юли в "О2 арена".

"На ринга на 9 юли излизат бойци, двама истински воини. Тези момчета са готови да се бият за шоуто, за феновете по целия свят“, коментира Хърн, който даде специално интервю за bTV като говори пред кореспондента на медията ни в Англия - Васил Христов.

Снимка: Matchroom Boxing

"Пулев е голямо име, тук, в Лондон. Това е човек, боксирал се срещу Кличко и Джошуа за световната титла. Пулев е толкова сигурен в себе си. Той изглежда и много добре физически, но Чисора винаги нажежава нещата, а хората много го обичат, той се радва на голяма подкрепа, така че всичко очаквам от този сблъсък“, добави Хърн.

Промоутърът на Антъни Джошуа обяви и голямата новина ексклузивно в ефира на bTV: завръщането на един от най-добрите боксьори в тежка категория на планетата е съвсем скоро: "Джошуа се връща на ринга през август, а съвсем скоро ще обявим датата и мястото."

Снимка: Matchroom Boxing