на живо

Георги Градев към БФС: Омитайте се! Аз вече имам европейска титла (ВИДЕО)

Това бяхте вие, които не спахте, страдахте, а някои от вас дори бяха на системи, пише юристът по адрес на златните ни шахматистки

Георги Градев към БФС: Омитайте се! Аз вече имам европейска титла (ВИДЕО)
 

"Обръщам се към некадърниците с “опит” в Български футболен съюз. Искам да помоля вече бившите ръководители на футбола да не ми говорят за липса на опит повече. Аз вече имам европейска отборна титла като ръководител в спорта, а те дори не са се класирали за Европейско вече 18 години!

Време е да се омитате от Бояна с 200 км/ч и да оставите тази работа на истинските професионалистите, че загубихме 2 години заради вас, а ни чака страшно много работа!", написа юристът Георги Градев на страницата си във Facebook.

Юристът е секретар на временната комисия за управление на българския шахмат.

Той не пропусна да поздрави и златните ни момичета - Антоанета Стефанова, Нургюл Салимова, Виктория Радева, Гергана Пейчева и Белослава Кръстева, които стъпиха на покрива на Европа в женския шахмат.

"Гордея се с вас! Вие сте страхотни, великолепни, уникални, брилянтни, запленяващи, вдъхновяващи, вие сте златни, вие сте пример за подражание, вие сте това, което всяко едно българско момиче трябва да мечтае да бъде, вие сте по-силни от всичко, вие сте герои!

Вие работихте толкова усърдно, че нямаше как да не спечелите. Както ви казвах всеки ден, печели най-добре подготвеният!

Това бяхте вие, които не спахте, за да се подготвяте по най-добрия начин, страдахте, а някои от вас дори бяха на системи (дори стигнаха до спешното отделение). Вие дадохте всичко от себе си заедно и затова успяхте! Продължавайте така и олимпийското злато ще бъде ваше.

Благодаря ви, че ме направихте част от този незабравим успех за историята. В мое лице спечелихте истински приятел за цял живот. Вие направихте цяла България горда!", щастлив е Градев.