на живо

"Имам трето зърно, няма защо да го крия" (ВИДЕО)

Или как да станеш популярен, без да блестиш в спорта

"Имам трето зърно, няма защо да го крия" (ВИДЕО)
 

Американката Джес Гарднър е далеч от най-добрите в овчарския скок. Най-добрият й резултат е 4,17 м. За сравнение - световният рекорд е 5,06 и принадлежи на Елена Исинбаева.

И въпреки това 22-годишната възпитаничка на университета в Небраска е сред най-популярните атлетки в своята родина. Причината - публично признание за наличието на трето зърно...

Джес е родена в Линкълн и от малка се насочва към пистата. В същото време обаче тя залага основно на образованието. Тази година се дипломира като бакалавър в реклама и връзки с обществеността. Има и диплома по бизнес администрация. Но не спира дотук - мечтае да следва и медицина.

В свободното си време обича да рисува, да се подлага на козметични процедури, медитация, вдигане на тежести и йога. Прекарва много време в социалните мрежи, където активно набира последователи.

Големият й удар е видео в TikTok. Там Гарднър признава за своя физическа аномалия. "Вярно е, имам трето зърно, няма да лъжа. Преди се срамувах, но просто ще го приема. Като дете сестра ми ме наричаше Тройно зърно", смело заявява тя.

Всичко започва, когато Джес случайно оголва третото си зърно по време на състезание. Наблюдателни фенове я помолиха за разяснение.

Нейната искреност я превърнаха в звезда за една нощ. Видеото с признанието вече има над милион гледания.