на живо

Италианска певица се провали с изпълнението на английския химн (ВИДЕО)

Елинора обърка текста на God Save the King/Queen

Италианска певица се провали с изпълнението на английския химн (ВИДЕО)

Националният отбор на Англия се почувства неловко, докато слушаше своя химн преди старта на квалификацията срещу Италия за Евро 2024 в Германия. Италианската певица Елинора обърка текста на песента „God Save the King/Queen” на стадион "Диего Марадона" в Неапол.

Жената изпита сериозни затруднения при изпълнението, тъй като пропусна първоначалната нота на песента и забрави част от думите. Гостуващите привърженици не останаха впечатлени и освиркаха бурно певицата, а самите футболисти се почувстваха объркани, особено Джуд Белингам, който започна да гледа надолу.

Реакцията на феновете не закъсня и в социалните мрежи, където много от тях определиха изпълнението на Елинора за най-лошото, което са чували. Бившият защитник на Тотнъм Джейми О'Хара, който в момента е водещ анализатор, определи нейните усилия за провал.

Самата италианка също отговори социалните мрежи. „Англия, надявам се, че сте се насладили на моя подарък", гласеше нейното послание. 

В крайна сметка изпълнението на химна не спря „Трите лъва“ да си тръгнат с победата след попадения на Деклан Райс и Хари Кейн, които се разписаха за 2:1.