на живо

Ивет Лалова и животът, който не иска да замени

Най-сладката прегръдка за българската атлетка

Ивет Лалова и животът, който не иска да замени

Ивет Лалова има стотици победи и подиуми, на които е получавала прегръдки от шампиони! Но най-сладката се случи преди дни!

Лекоатлетката приветства своя първороден син Тиаго преди седмица. Двамата вече са си у дома и се радват на компанията си и на безценното време в прегръдки.

"Това е моят живот сега и не бих го заменила за нищо на света!", пише усмихнатата Ивет и благодари за вниманието и пожеланията.

Българската рекордьорка на 100 метра Лалова-Колио има над 20 годишен опит в националния отбор на България. Тя е европейска шампионка на 100 метра от Хелзинки 2012 и на 200 метра в зала от Мадрид 2005 и има участия в пет олимпийски игри, десетки световни и европейски първенства.

"От всички благословии, които сме получавали, тази без съмнение е най-ценната", каза преди време Ивет по повод очакваното събитие.

Снимка: Instagram

Ивет и Симоне - бивш атлет, нейн физиотерапевт, треньор и най-голям фен, са женени от 2013 г. Семейство Колио продължават да сияят един до друг и до днес. Както в свободното си време, така и на пистата.