на живо

Ивет Лалова пред bTV: Ще хвърля пъпа на Тиаго в Париж (ВИДЕО и СНИМКИ)

Спринтьорката призна, че синът ѝ се е разплакал на италианския химн

Ивет Лалова пред bTV: Ще хвърля пъпа на Тиаго в Париж (ВИДЕО и СНИМКИ)
 

Чаровна, усмихната и двойно по-щастлива – така ни посреща Ивет Лалова за откровен разговор по-малко от два месеца, след като стана майка.

Признава, че макар за мнозина да е клише, раждането на малкия Тиаго напълно е преобърнал живота ѝ.

„В момента не си представям живота без него. Все едно винаги е бил тук. Толкова сме щастливи, че наистина не искам нищо да е като преди, а се радвам на всеки миг в новата си роля", разказва Ивет, докато майка ѝ успокоява малкия Тиаго, който не е свикнал да се отделя от шампионката.

И тя, и съпругът ѝ Симоне Колио, не крият, че са доста уморени, но истинското щастие личи на лицата им повече от умората.

"Симоне, както винаги, тъче на няколко стана. Помагаше на нашите атлети на европейското първенство, организира олимпийски лагер в Риети… Но нито за миг не се е отделял от нас. Нов татко е и това го изпълва с емоции", споделя Лалова.

А когато темата се измества към идващите олимпийски игри в Париж, очите ѝ светват. Но този път блясъкът не идва от наближаващия старт.

"Искам да ти кажа, че се подготвям усилено за Париж. Готвя се като ментор и NLP Coach. Готвя се да мога да съм от полза на моите атлети, които ще преследват отличията там. Готвя се като майка, която ще развежда 20 дни из Париж едно бебе и е готова за всички предизвикателства, свързани с това.