на живо

Изповедта на Джорджина: Загубата на бебето е кошмар

Половинката на Кристиано Роналдо ще участва във втората част на риалити в Netflix

Загубата на бебето е най-кошмарният миг в моя живот, а единствено любящото ми семейство ме върна от ръба на отчаянието. Тежките признания прави Джорджина Родригес във втората част на хитово риалити шоу с нейно участие.

Половинката на Кристиано Роналдо вече поставила подписа си под договора с платформата Netflix. А в центъра на продължението на "Аз съм Джорджина" ще бъде трагедията, която преживя звездната двойка през април.

"Животът ми даде и ми отне толкова много за съвсем кратко време. Тази година изживях най-хубавия и най-кошмарния си миг. Голяма част от сърцето ми е разбито на парчета и си задавах въпроса как да продължа напред. Отговорът беше по-близо, отколкото смятах. Просто погледнах в очите на децата си и разбрах, че единственият начин да се справя е да бъдем всички заедно", откровена е Джорджина.

За смъртта на единият от близнаците по време на раждане стана ясно на 18 април. "С най-дълбока тъга трябва да съобщим, че нашето момченце почина. Това е най-голямата болка, която един родител може да изпита", гласеше сърцераздирателното изявление на семейството.

Джорджина и Кристиано кръстиха оцелялата си дъщеря Бела Есмерадла и често я определят като "малката голяма благословия".  

От Netflix посочиха, че новият филм ще включва моментите на опустошителна мъка, но и много забавни моменти от всекидневието на фамилията. Първата част се появи на 27 януари в 190 страни и мигновено се превърна в хит.