на живо

Миладинов: Не виждам нужда от промяна в плуването (ВИДЕО)

Атмосферата в отборa е добра, заяви националът

Миладинов: Не виждам нужда от промяна в плуването (ВИДЕО)

Националът Йосиф Миладинов заяви, че не вижда нужда от промяна в българското плуване, за каквато призова по-рано съотборникът му Антъни Иванов.

Според Миладинов, атмосферата в отбора е добра и всички се отнасят с уважение един към друг. Той допълни, че е доволен и от подготовката си, и от държавното първенство.

Снимка: Lap.bg

"Супер се чувствам. Аз съм доволен и от подготовката, и от състезанието. Всичко е наред - физически и психически, и съм позитивно настроен."

"Гледам на това държавно първенство като на една част от подготовката ми за световното. Целта ми там ще бъде да съм щастлив от моите времена.", каза Миладинов, който спечели на 100 м бътерфлай, побеждавайки Антъни Иванов.

"Каква трябва да е точно промяната, за да подкрепя някакво решение? Аз не мисля, че в момента е нужна някаква промяна. Ако някой каже точно каква, бих си помислил, но за момента не виждам нужда от промяна."

"Аз тренирах в страхотни условия в Швейцария. За другите не знам къде тренират и какво правят. Когато съм с националния отбор, съм на състезание и атмосферата между всички е окей. Особено между треньори и състезатели има респект и се отнасяме добре един към друг.", завърши Йосиф.

Снимка: Lap.bg