на живо

Кое е гаджето на Карлос Насар? (ВИДЕО И СНИМКИ)

Той вдига тонове желязо на месец, тя му вади душата с памук

Кое е гаджето на Карлос Насар? (ВИДЕО И СНИМКИ)

Ден преди участието си на европейското първенство по вдигане на тежести – Карлос Насар разкри откъде черпи своето вдъхновение.

Пред bTV тежкоатлетът ни сподели щастливата новина, че е заедно с гимнастичката от националния ансамбъл - Магдалина Миневска.

Запознанството на двамата е непосредствено преди световното по вдигане на тежести в Богота през декември 2022 г.

"Запознахме се преди около година на лагер на Белмекен. Аз предприех запознанството. Не се влюбвам само в лицето й, а в душата. Смятам, че тя е и красива, и с красива душа", признава световният рекордьор.

Гимнастичката е пленила сърцето на щангиста и с характер.

"Излъчва нежност и чистота, които трябва да има една жена. Невинността в погледа й..., което за мен е важно в едно момиче", откроява като положителни черти Карлос Насар.

Суперталантът в кат. до 89 кг е категоричен, че след запознанството с Магдалина, е започнал доста повече да се интересува от художествената гимнастика.

"Старая се, това все пак е също много труден спорт. Определено може би никога няма да стана съдия по художествена гимнастика, но ми харесва самият спорт", коментира Насар.

На крилете на любовта – Карлос е още по-вдъхновен да преследва европейската титла в София.

Утре, 17 февруари, от 17:00 ч. пряко в ефира на RING и онлайн на btvsport.bg. можете да проследите надпреварата в кат. до 89 кг при мъжете, където суперталантът ни ще преследва златен медал и световен рекорд.