на живо

Коя е любовницата, разбила семейството на Бланка Влашич?

Спортният журналист има изключително бурен любовен живот

Коя е любовницата, разбила семейството на Бланка Влашич?
 

Едно видео по време на Евро 2024 подпали социалните мрежи.

Бланка Влашич разбра в предаване на живо, че съпругът ѝ изневерява.

Известният спортен журналист Рубен ван Гюхт, който в момента прави репортажи от шампионата на Стария континент в Германия, се включи в програмата от хотелската си стая, без да подозира, че зад него на леглото се виждат женски крака. Когато разбра това, той се опита да скрие сцената с чаша, но вече беше твърде късно...

Противоречивото видео се разпространи в социалните мрежи и предизвика безпрецедентно внимание, а Рубен и съпругата му Бланка попаднаха в полезрението на обществеността.

Двамата се се ожениха през май 2022 г.

"Казахме си "да" в красивия Сплит. Казахме "да" на съвместния живот в Хърватия и Белгия, "да" на създаването на семейство Ван Гюхт-Влашич в бъдеще. Да, на най-големия подарък, който получихме в живота ни досега едно малко момченце, което ще се роди в края на тази година и което означава всичко на света за нас", написа тогава Бланка в Instagram.

През същата година, през ноември, се ражда синът им Мондо.

Напуснал бившата си жена заради Бланка?

Известният спортен журналист има изключително бурен любовен живот.

Рубен беше седем години женен за известната инфлуенсърка Лоранс ван Тонгерло, с която се разведе в края на 2021 г. Медиите спекулираха, че той се вижда с Бланка, докато е бил все още в едно легло с Лоранс. Той посочи ангажиментите към работата като причина за разпадането на брака.

"И аз чух тези слухове, но нищо не се случва между нас. Веднъж отидох при Бланка за снимките на De Kleedkamer, беше преди три години. Тогава се роди идеята за новия ми проект, бях вдъхновен и да, свързах се с нея отново заради това и сега сме в контакт, понякога я посещавам, но всичко е на приятелска основа", споделя към онзи момент Рубен.

Не след дълго обаче се появи новината, че с Бланка са сключили брак и очакват син.

Според Jutarnji list Рубен е изневерил на голямата лекоатлетка с 31-годишната писателка Шарлот ван Лой, с която се твърди, че е кръшкал и на бившата си съпруга Лоранс.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ruben Van Gucht (@rvangucht)

Според Dag Allemaal Рубен и Шарлот са "близки". Посочената медия припомня, че Бланка живее в Сплит със сина им Мондо и пише, че Рубен и Шарлот се срещат редовно.