на живо

Легендарна атлетка разбра на живо в ефир, че мъжът ѝ изневерява (ВИДЕО)

Съпругът на Бланка Влашич разказва за Евро 2024, а зад гърба му... женски крака

Легендарна атлетка разбра на живо в ефир, че мъжът ѝ изневерява (ВИДЕО)
 

Една от най-известните хърватски спортистки в историята - Бланка Влашич, разбра, че съпругът й, известният спортен журналист Рубен ван Гюхт, й изневерява и това се случи на живо в ефир!

В момента Ван Гюхт е командирован на европейското първенство в Германия, а по време на едно от включванията му в телевизионна програма зад гърба му се виждат...женски крака.

Когато се усетил какво се случва, журналистът се опитал да скрие сцената с чаша кафе, но вече било късно и шокиращото видео обиколи социалните мрежи.

Бланка и Рубен се ожениха на 26 май 2022 г.

Бланка има дете от Гюхт. Роди навръх 39-ия си рожден ден на 8 ноември 2022 г.

Снимка: БГНЕС

"Мондо дойде на бял свят на рождения ден на мама – 8 ноември. Най-големият подарък", написа тогава в Instagram гордият татко, който заради атлетката се разведе с предприемачката Лоранс ван Тонгерло, за която бе женен 7 г.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ruben Van Gucht (@rvangucht)

През февруари 2021 г. хърватката обяви, че спира със спорта.

Влашич има още сребро и бронз от олимпийски игри.

Снимка: БГНЕС

Най-добрият ѝ резултат е 2.08 м, което е второто най-добро постижение в историята на тази дисциплина. През 2007-а става световна шампионка с 2.05 м, а през 2009 г. отново взема златото с 2.04 м.

Участвала е в 48 състезания, на които е скачала над 2 метра. Това я поставя на трето място след Кайша Берквист (52) и Стефка Костадинова (197).

Преди години, на турнир в Москва, Влашич говори за рекорда на Стефка Костадинова.

На въпрос: "Защо не успяхте да счупите световния рекорд от 209 см на Стефка Костадинова, въпреки няколко много близки опита! Лош късмет?", тя отговаря: "Не вярвам в късмета, предпочитам да го нарека Божията воля. Можеше и да подобря рекорда, но не съжалявам за нищо. Преди много страдах, че не успях. Но дълбоко в душата си знам, че можех да го направя, и това ми е достатъчно. В определени моменти от кариерата си бях способна да скачам толкова високо, като никой друг в историята. Не се получи. Но за себе си знам: Можех!"