на живо

Копривленски пред bTV: Искам да стана шампион в Glory (ВИДЕО)

Има напрежение, но аз съм готов на всичко, зака звездата ни в кикбокса от Бургас

Копривленски пред bTV: Искам да стана шампион в Glory (ВИДЕО)
 

Българската кикбокс звезда - Стоян Копривленски, вече е в родния Бургас и е в трескава подготовка за първата по рода си у нас и на целия Балканския полуостров галавечер на световното верига Glory.

Битките са в събота и ще може да ги гледате от 21:00 часа пряко в ефира на спортната телевизия на България RING и онлайн на сайта btvsport.bg.

"Това, че турнирът за първи път ще е в Бургас, естествено оказва по-голямо напрежение върху мен. Но напрежението е това, което създава шампиони. Един шампион трябва да е готов на всичко и въпреки това да продължава да бъде номер едно. Аз смятам да бъда шампион в тази верига и затова давам всичко от себе си и в тренировъчния процес, и извън него", каза пред bTV и колегата Елеонора Дъбова Копривленски.

Снайпера ще застане очи в очи на родна земя срещу Сорин Калинюк. В първата среща между двамата българинът загуби със съдийско решение и сега със сигурност ще иска реванш.

На ринга в "Арена Бургас" ще се качи и брат му Мартин. Копривленски-младши ще премери сили с Константин Михайлов от Нова Загора.