на живо

Копривленски преди GLORY в Бургас: Така ще го бия, че да се помни (ВИДЕО)

Галата на 7 октомври пряко в ефира на RING и на btvsport.bg

Копривленски преди GLORY в Бургас: Така ще го бия, че да се помни (ВИДЕО)
 

Устремен към реванш и нокаут - кикбокьорът Стоян Копривленски застана очи в очи с бъдещия си опонент Сорин Калинюк (Рум).

Двамата ще премерят сили на бойната галавечер GLORY 89, която RING и www.btvsport.bg ще ви покажат в пряко предаване от "Арена Бургас" на 7 октомври.

Българинът ще търси победа срещу съперника, който го сломи със съдийско решение в първия им сблъсък. Интригата се заплита, след като в социалните мрежи румънецът се закани за още по-убедителен успех.

"Готвя се много сериозно, само че за победа и тя ще бъде по такъв начин, че ще я запомнят. Толкова здраво ще го бия, че няма да е ял такъв пердах през живота си. Изключително съм мотивиран за тази среща. Искам да покажа на хората, че съм израснал доста повече през последните две години, когато ни беше последната среща.

Ще е много хубаво, ако мога да го нокаутирам. Наблягам на моите силните страни, но и да завърши по точки, също ще съм доволен. Просто искам да е едно много голямо зрелище тази среща.

По-разнообразен съм от него. Неговата игра е предимно бокс, аз съм доста по-добър с краката. По-разнообразен съм и психически съм по-силен от него. В това съм убеден. Спокоен съм и мотивиран. Няма нужда да го изваждам извън равновесие психологически, просто трябва да го изкарам извън ринга.

Снимка: Instagram

Изключително се гордея, че GLORY е в България, в моя роден град – Бургас. Честно казано, като бях по-малък дори не съм си го помислял, че е възможно, ако трябва да бъда честен. Но с течение на времето, колкото повече израствах във веригата, колкото повече срещи правех, виждах, че има някакъв потенциал това да се случи и си ми беше мечта, да.