на живо

Край на оргиите: Антисекс легла за спортистите в Париж

Организаторите опитват да гарантират морала в олимпийското село

Антисекс легла са монтирани в олимпийското село в Париж. Твърди се, че по този начин организаторите се стремят да ограничат оргиите от предишните издания на летните игри.

Леглата са изработени от картон, като рамките и матраците ще могат да бъдат напълно рециклирани. Смята се, че това ще попречи на атлетите да се отдават на страстни нощи в Града на любовта и по този начин да притесняват останалите участници във форума.

Необичайните материали провокираха експерти да определят леглата като антисекс. Най-вече защото рамките са единични и не са здрави колкото обикновените.

Олимпийските игри по традиция се превръщат в арена на непристойно поведение от страна на спортисти. Вс пак забраната за секс в Токио 2020 с цел предотвратяване на зараза от ковид беше отменена за предстоящото издание в Париж.

Организаторите са осигурили 300 000 безплатни презерватива. Така всеки участник ще разполага с по два на ден в периода 26 юли - 11 август.

Сред оргиите, за които се носят легенди в олимпийското движение, е тази в гигантска хидромасажна вана. А бившата американска футболистка Хоуп Соло разказва как нейни колеги и колежки са правили секс на открито - върху тревата между сградите в селото.

Анонимен британски атлет твърди, че е правил четворка по време на Лондон 2012. "Можеше да спиш с различна жена всяка втора вечер. И дори по-често, ако си в самостоятелна стая. Много от колегите се възползваха."

Впечатляващ е и разказът на футболиста Мика Ричардс. "Това беше партито на всички партита. Купонясвахме до 4 сутринта. Можеш да отидеш в който кампус пожелаеш - бразилки, французойки, всякакви жени. И огромна стая, пълна с презервативи."