на живо

Кубрат Пулев стана баща за втори път (ВИДЕО)

Боксьорът избра за сина си име на велик гладиатор

Кубрат Пулев стана баща за втори път (ВИДЕО)

2023 година донесе неизмерима радост на Кубрат Пулев. Боксьорът стана баща на момченце!

Един от най-големите спортисти на България избра запомнящо се име за своя наследник, кръсти го Спартак. Бебето се е родило на 2 февруари в болница "Шейново", а с появата му, домът и сърцето на Пулев вече са пълни.

Снимка: Шоуто на Николаос Цитиридис

Преди да посрещне Спартак, Кубрат Пулев изпита щастието да стане татко за първи път на дъщеричка, която кръсти Христина. За нейната поява Кобрата съобщи в ефира на bTV дни преди края на на миналата година, когато гостува в Шоуто на Цитиридис.

Спартак Пулев ще носи името на един от най-великите гладиатори в Римската империя – на тракиеца Спартак, за когото има сведения, че дори има български корени, защото е роден в Сандански.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Tervel Pulev (@tervelpulev)

И избора на името Спартак пък Кубрат продължи традицията на баща си Венко, който дава на него и на брат му Тервел знакови имена на български ханове. Тервел, който има три момчета, кръсти и тримата на исторически личности, белязали родната история – Калоян, Аспарух и Самуил.

Кланът на мъжете Пулеви вече е с един повече, защото към тях от 2 февруари насам стои горд и най-малкият, но най-дълго чаканият член – Спартак Кубрат Пулев.