на живо

Мика Стоичкова пред bTV: Не съм възпитана да ми слугуват (ВИДЕО)

Бях в една компания с Меси, играеше постоянно на телефона си, разказва щерката на Христо Стоичков

Мика Стоичкова пред bTV: Не съм възпитана да ми слугуват (ВИДЕО)

Петя Дикова ни среща с едно момиче, отраснало пред погледите на всички нас. Макар да е родена в едно от най-известните семейства в държавата, днес младата дама умело върви по свой собствен път.

"Добре съм, спокойна съм. На 35 години живея по-различно, отколкото преди. Няма по-хубаво от вкъщи с близките. Вкъщи ме е най-добре", споделя в "НАСРЕЩА - Петя Дикова" Мика Стоичкова.

Снимка: Lap.bg

Дъщерята на легендата Христо Стоичков развива бизнес с алкохол. "Научих се и много ми допадна. Имам страхотен екип. Получават се доста добре нещата", споделя чаровницата, която е майка на първокласничката Миа.

Тя е отдадена майка и рядко някой й помага в грижите за дъщеря й. "Алармата звъни в 6 часа - ставаме, закуска, обличане, тръгване за училище, след това срещи, телефони и така... Не съм възпитана да ми слугуват. Когато решиш да имаш семейство, това е което се прави. За какво ми е да си оставя детето на друг. Гледам аз да си върша нещата", разказва Михаела, родена на 10 юли 1988 г.

Тя се връща назад в годините, когато е ходила в едно училище с Лионел Меси в Барселона. "Бяхме в една компания. Както и с други от футболистите на Барса. Били сме много близки. Всеки си хвана пътя. С Шакира се познаваме също много добре.

Меси е много срамежлив. Когато бяхме на 17 излизахме на бар или дискотека. Той вечно играеше на старата "змия" на телефона. "Трябва да мина нивото", казваше ни той, а по-късно превъртя не само играта, но и живота", разказва с усмивка Стоичкова.

Снимка: instagram.com/mstoitchkov/

Казва, че сърцето й е пълно и че винаги е обичала България. Сега животът й е тук.

Какъв дядо е Христо Стоичков - вижте във видеото.