на живо

ММА звезда: Извънземни експериментираха с баба и дядо

За мен това не е мит, а факт, категорична е непобедимата Анджела Хил

 

ММА звездата Анджела Хил, която проби до UFC, далеч не е първият известен член на своето семейство. 38-годишната американка има вече 29 победи и нито една загуба в кариерата си. А последната й жертва от събота вечер е Денис Гомес.

Извън октагона, голямата страст на Анджела са... НЛО. И това не е никак случайно - нейните баба и дядо твърдят, че са били отвлечени от извънземни.

Барни и Бети са обикновени туристи, които се прибират от ваканция на Ниагарския водопад през 1961 г. Тогава животът им се преобръща с краката нагоре.

Двамата разказват, че са похитени на път за дома си в Ню Хемпшир. С ужас забелязали летяща чиния да кръжи над пътя. Събудили се три часа по-късно без никакъв спомен от случилото се.

По-късно се подложили на хипноза и обяснили пред слисания психиатър, че са били отведени на летящата чиния, където се редували в стая за прегледи. Извънземните ги съблекли и взели проби от косата, кожата и ноктите им. Освен това ровили със сонди в главите, ръцете, краката и гръбначния стълб.

В нашето семейство тази история не е мит, а факт - разказва Хил пред BBC Sport. "Знаем, че нещо се е случило, дори и да не е точно това, което се разказва днес. Баба и дядо са били отвлечени и не помнеха какво се е случило, но започнаха да сънуват кошмари."