на живо

Кантарът преди GLORY 89 (ВИДЕО)

Бойната гала в Бургас - утре, 21:00 ч., пряко по RING и на btvsport.bg

Кантарът преди GLORY 89 (ВИДЕО)
 

GLORY 89 наближава, а днес се проведе кантарът преди историческото първо издание на Балканите на най-известната в света верига за кикбокс. Домакин е Бургас.

Ако не сте край морския бряг, може да гледате шоуто утре пряко в ефира на спортната телевизия на България RING, както и безплатно и без регистрация на btvsport.bg.

Двубоите от официалната файт карта започват в 21:00 ч. Час по-рано ще има две подгряващи битки.

Нощта на 7 октомври в Арена Бургас ще бъде историческа за братя Копривленски, които за пръв път в една и съща гала вечер ще покажат бойни умения, тактика и талант.

Докато родната звезда Стоян Копривленски е част от основната файт карта и ще се изправи срещу румънеца Сорин Калинюк, то Мартин Копривленски получи право на участие в подгряващи срещи, като ще се бие с Константин Михайлов.

На ринга утре ще се качат и други атрактивни български кикбоксьори, сред които носителят на шампионски пояси в няколко бойни организации Драгомир Петров, участникът в ENFUSION Теодор Христов, двукратният световен и европейски шампион Александър Петров и други.

Голямата атракция обаче е участието на легендата Бадр Хари. Той ще се сблъска с естонеца Уку Юрендал - една от звездите на международната верига SENSHI в последните години.