на живо

Насар донесе пореден успех на клубния си отбор (ВИДЕО)

Суперталантът загря за европейското първенство в София

Насар донесе пореден успех на клубния си отбор (ВИДЕО)

Суперталантът на българските щанги - Карлос Насар, загря за европейското първенство по вдигане на тежести с нова победа на подиума.

Националът донесе пореден успех за клубния си отбор Хайнсхайм във Втора Бундеслига. Насар направи успешни опити в движението изхвърляне на 160 и 170 кг. При изтласкването Карлос преодоля с лекота 200 кг.

Следващата цел пред тежкоатлета ни е в събота (17 февруари) от 17:00 ч. да спечели европейската титла в София със световен рекорд. Битката за медалите в кат. 89 кг можете да проследите пряко по RING, както и онлайн тук.

Насар - европейски шампион от Ереван 2023, се завърна след 7 мъчителни месеца на възстановяване от тежка контузия - срязан ахилес.

19-годишният българин е фаворит за златото в кат. 89 кг на еврошампионата който ще се проведе между 12 и 20 февруари. Той може да се превърне в нов дуел между Насар и големия му съперник - Антонино Пицолато.

Италианецът победи Карлос на еврошампионатите в Москва (2021) и Тирана (2022), но бе спрян от контузия в Ереван, където Насар триумфира.

А специалното интервю с Насар - за грешките, покаянието и поуките, можете да намерите тук: