на живо

"Някой от двама ни ще трябва да умре"

Преди битката между Майк Тайсън и Джейк Пол

"Някой от двама ни ще трябва да умре"

Youtube звездата Джейк Пол направи шокиращо изказване преди боксовата битка с легендата Майк Тайсън. Той заяви, че очаква двубоя в Тексас на 20 юли да бъде война и и двамата са готови да умрат на ринга.

"Това е война, а в любовта и войната всичко е позволено. Обичам този човек, но в професионален двубой някой от двама ни ще трябва да умре. Той също приема мача много, много сериозно. Ще се получи невероятно шоу за феновете. Тайсън е убиец. Местя се в тежката категория, което му дава предимство, обаче ще направи битката вълнуваща."

"И двамата можем да нокаутираме с един удар. При него е дар от Бога, за това е роден. Той поиска да направим професионален мач. Обсъждахме правилата и каза, че иска да ме приключи. Приех предизвикателството веднага.", коментира Пол.

57-годишният Тайсън се оттегли от ринга през 2005 г., за да се завърне през 2020 г. за демонстративен двубой срещу Рой Джоунс-младши. Срещата завърши с равенство в 8 рунда.

Балансът на Пол, известен с прякора Проблемното дете, е 9-1. Единственото му поражение е от Томи Фюри през февруари 2023 г.

Феновете обаче са притеснени за по-малкия от братята Пол.

"Той е свършен", "Майк все още е машина и звяр", "Тайсън ще го смаже", "Пол е подписал смъртния си акт, а не договор за мача", "Джейк, моля се за теб", "Тайсън изглежда по-добре от всякога. Притеснявам се за момчето" са част от коментарите под видеата от подготовката на Железния.

През 2020 г. водещият мозъчен хирург д-р Иринеу Лотурко заяви, че Тайсън може да удари съперник в главата със силата на 450 кг, колкото тежи едно гранд пиано.