на живо

Обречен ли е мачът Тайсън - Пол? Кой може да замени Железния?

Битката трябва да се състои на 20 юли

 

Дългоочакваният боксов мач между Майк Тайсън и Youtube звездата Джейк Пол май е пред провал! Таблоидите в Англия вече се надпреварват да търсят заместник на Железния. 

Демонстративната среща трябва да се състои на 20 юли в Тексас, като интересът към нея е огромен. 

Само че преди дни легендарният Тайсън стресна феновете си. 57-годишният бивш боксьор получи гадене и замайване преди да се качи на самолета за Лос Анджелис. Причината се оказа обострена язва. 

Майк побърза да успокои, че бързо се е върнал към страхотната форма, която демонстрираше по време на тренировките си, публикувани в социалните мрежи. 

Съперникът му също беше категоричен, че мач ще има. "Тайсън ще се качи на ринга и ще се бие все едно от това зависи животът му. Защото именно така ще стане", каза Пол. 

Въпреки това желаещи да заменят Тайсън има и то доста. Списъкът оглавява боксьорът Райън Гарсия, който наскоро победи Девин Хейни в средна категория, но не успя да спечели титла, защото беше по-тежък от изискванията. 

Кандидат за мача е и бившата звезда в UFC и настоящ шампион с голи ръце Майк Пери. Своите услуги предложи и друга легенда на UFC Чаел Сонен, който твърди, че вече е провел разговор да бъде заместник на Тайсън, както и бившият боксьор и шампион в суперсредна категория Сакио Бика. 

Мачът между Майк Тайсън и Джейк Пол ще е до нокаут.