на живо

Още живея с мама, защото...

Антъни Джошуа с откровени признания за личния си живот

Още живея с мама, защото...

Антъни Джошуа разкри трогателната причина, поради която все още живее с майка си на 34-годишна възраст. Британският боксьор говори по темата преди очаквания огромен интерес сблъсък с Франсис Нгану в петък.

Бившият световен шампион в тежка категория се цели в нова победа, която да му отвори вратите към мач с бъдещия носител на абсолютния пояс. Той ще бъде определен от двубоя между Антъни Джошуа и Олександър Усик на 18 май.

Но когато не е зает да обикаля света за тренировъчни лагери, Джошуа предпочита да е в дома си в Северен Лондон, където живее с майка си Йета. В интервю за Good Morning Britain той с охота сподели с водещите защо още не се е изнесъл.

"Прекарвам средно по 10 месеца далеч от дома. Осъзнавам, че ако не живея с мама, почти няма да мога да я виждам. Почти през цялата година съм на лагер някъде из земното кълбо. Но моята крепост е при майка ми и искам да прекарвам времето си с нея, когато се прибера." 

Антъни допълни, че за Йета е много трудно да гледа мачовете му. "Всеки път я моля. Но тя предпочита да остане вкъщи и да се моли. Трудно й е, разбира се. Но много се радва на плодовете на моя труд."