на живо

Пачки и часовници за милиони - Мейуедър е далеч от банкрут

Легендарният боксьор не остана длъжен на съперник

Флойд Мейуедър не подмина твърдението на Джейк Пол, че е банкрутирал! Легендарният боксьор отговори в типичния си стил - показа часовници на обща стойност около 20 млн. долара и публикува видео, в което се вижда как брои сякаш безкрайни пачки в бутиков магазин в японската столица Токио.

Популярният инфлуенсър и отскоро боксьор Пол шокира с думите си, че Мейуедър се намира във финансова криза и дължи пари на много хора. Според ютубъра, Флойд си урежда шоу мачове за милиони, за да се измъкне от тежката ситуация, като дори не плаща данъци за чековете, за което е притискан от властите.

Мейуедър, известен с безупречната си статистика на професионалния ринг - 50 победи от 50 мача, отвърна в интервю пред TMZ. Там боксьорът накара водещия да избере произволна цифра в милиони, след което извади свои маркови часовници на тази стойност в долари.

"Парите" обича да се хвали с богатството си. Преди време той се снима до планини от 100-доларови банкноти на обща стойност около 1.8 млн., позира с огромен златен ланец и написа: "Това слушам в продължение над 23 години: "Мейуедър се хвали с колите, бижутата, именията, жените, дрехите и парите си". Ето какво ви казва Мейуедър: "Радвам се, че вече над две десетилетия ме нападате, вместо да прекарате това време в оставяне на своя собствена следа".

Тази неделя (25 септември) от 06:00 ч. зрителите на RING и абонатите на видео платформата VOYO ще станат преки свидетели на епичния сблъсък между Мейуедър и Микуру Асакура. В арена на двубоя ще се превърне Saitama Super, която събира над 36 000 зрители.

Това ще бъде четвърта подобна среща за непобедения Мейуедър, който обяви оттеглянето си през 2017 г. До момента американецът се е изправял срещу кикбоксьора Теншин Насукава, ютубъра Логан Пол и бившия си спаринг партньор Дон Муур.