на живо

Пепелянката пред bTV: Месуд ще усети българска сила на българска земя (ВИДЕО)

Боксьорът Йосиф Панов излиза в битка за световна титла

Пепелянката пред bTV: Месуд ще усети българска сила на българска земя (ВИДЕО)
 

Йосиф Панов-Пепелянката се закани на тазвечершния си съперник в битката за световната титла на Универсалната боксова организация (UBO). В интервю пред bTV той заяви, че Санди Месуд ще усети какво е да се изправиш срещу българин на българска земя.

Двамата ще се сблъскат за пояса в полусредна категория на MaxFight 56. Галавечерта ще се проведе в София пред погледа на ММА легендата Конър Макгрегър, a Пепелянката преследва 23-та поредна победа.

"Време е наистина да се изправя за световната титла. Да изляза и да покажа това, което мога. И вярвам, че е така. Чорапите, които си приготвих, без да знам, без да търся, са на Джордан и пише отгоре на тях "23". Също, когато ме настаниха в стаята, се падна №323. Това много ме зарадва.", сподели Панов.

"Боксьор е на ниво, заслужава и уважението, защото е спечелил добри пояси. Той просто е крив и неудобен. Вярвам, че ще го победя, това е ясно.", коментира Пепелянката за френския си противник.

"Самата подкрепа, която ще получавам, е огромна. Просто това, че съм домакин, това, че съм на родна земя, е само стъпката – една крачка напред. Той трябва да се притеснява, а не аз. Така ще си тръгне разочарован оттук, че ще усети какво е да се изправиш срещу българин на българска земя. Много добре знае и неговият сънародник – Муса Гари, как лежа на земята около 10 минути. Искам да играя моята игра и да го накажа!"

"Стегнах режима още от началото, когато знаех, че ме чака сериозен мач. Не знаех, че ще се изправя за световна титла, но знаех, че ще изляза срещу корав съперник."