на живо

Пике: Шакира не мисли, иска някой да се самоубие ли?

Бившият футболист контраатакува

instagram.com/shakira

Раздялата между бившия футболист на Барселона Жерар Пике и колумбийската певица Шакира не беше съвсем приятелска. Известно време защитникът предпочиташе да не отговаря на иронията и подигравките в песните й, но сега атакува артистката.

В разговор с испанския журналист Жерар Ромеро в Twitch Пике обяви, че е разочарован от отношението на майката на двамата му сина, но и на нейните фенове.

Снимка: Getty Images

"Модерно е да се води такъв спор, от разстояние. Другият не се замисля какви последствия може да има на психическо ниво върху човека, който е обект на тези ужилвания.

Тя е латиноамериканка. Не знаете какви съобщения получих от феновете й. Не ме интересува, защото те са хора, които не познавам. Защо да ме е грижа за тях? За мен те са нула. Няма да ги срещна в живота си, те са като роботи".

Снимка: Getty Images

Бившият капитан на Барселона не е съгласен с начина, по който бившата му е избрала да действа след раздялата: "В личен план тя се справя много добре, тя е най-добрата, но изобщо не мисли за другия човек. Какво трябва да се случи? Нека някой се самоубие и ние да кажем: "О, прекалихме ли?!" Много съм разочарован от обществото, в което живеем".

Почти година след раздялата, Шакира обяви, че е напуснала Барселона и ще живее в Маями с децата.