на живо

По 2000 евро на месец: Кой е мъжът, помагал финансово на Джорджина?

Преди да бъде с португалеца, моделката не е водила охолен живот

Getty Images

Джорджина Родригес стана известна през 2017 г., когато започна да се среща с мега звездата на световния футбол Кристиано Роналдо. Двамата се запознават в магазин на Gucci, в който тя е продавачка.

Наскоро брюнетката пусна втория сезон на своята документална реалност - "Аз съм Джорджина", който е достъпен в Netflix.

Но преди да бъде с португалеца, моделката не е водила охолен живот. Нещо повече - преживявала е и финансови затруднения.

Снимка: Instagram

Преди да срещне CR7, Джио е имала връзка с Мигел Анхел Силвестре, Алберто Сантана и с риалити звездата Хави. Била е и с мъж, който според списание Look, й е помагал финансово.

Неизвестният й е давал по 2000 евро на месец за лични разходи. Самоличността му не се разкрива, но се знае, че се е справял много добре с парите и двамата са имали сериозна връзка. Той е бил последното й гадже преди появата на Кристиано.

Снимка: Instagram
Look разказва още, че когато бащата на Джорджина - Хорхе Едуардо Родригес, почина през 2019 г., той е платил самолетните билети на нея и сестра й Ивана, за да отидат на погребението в Аржентина. Любопитното е, че по това време инфлуенсърката вече е била със звездата на Ал Насър.