на живо

Разплаканата Джорджина: 40 милиона души ме следват, но никой не знае как се чувствам

Жената до Роналдо проговори за загубеното бебе

На 18 април 2022 г. Кристиано Роналдо и любимата му Джорджина съобщиха, че са загубили едно от децата си.

Семейството трябваше да се увеличи с близнаци, с които беше бременна красивата половинка на футболната звезда. Оцеля само момиченцето - Бела Есмералда.

Почти година по-късно Джорджина Родригес проговори по болезнената тема.

Снимка: instagram.com/georginagio/

"С най-дълбока скръб трябва да съобщим, че нашето момче почина. Това е най-голямата болка, която може да изпита един родител. Само раждането на нашето момиченце ни дава сили да живеем в момента с малко надежда и щастие.

Благодарим на лекарите и медицинските сестри за вниманието и грижите, както и за подкрепата. Всички сме засегнати от тази загуба и молим за поверителност в този много труден момент. Нашето момче си остава нашият ангел. Винаги ще те обичаме", написа тогава португалската звезда.

Бела скоро ще навърши годинка, но само от историята на родителите си ще разбере, че е можела да има брат.

"Повече от 40 милиона души ме следват, но никой не знае как се чувствам. Тази година изживях най-хубавия и най-лошия момент едновременно. Животът е труден и имам причини да продължа напред и да бъда силна", откровена е Джорджина през сълзи.

"Моят приоритет са семейството и децата ми. Толкова съм щастлива и едновременно толкова благодарна. Животът продължава. Имам причина да продължа напред и да бъда силна", казва бившата продавачка.

Снимка: Getty Images

Тя има връзка с Роналдо от шест години.

"Джио, трябва да продължиш живота си, това ще ти помогне", е казал футболистът на Ал Насър на избраницата си след трагедията. Думите са и част от трейлъра на документален филм на Netflix.