на живо

Съпругата на Дани Алвеш го заряза

Йоана Санс обяви раздялата в социалните мрежи

Проблемите пред Дани Алвеш нямат край. Бразилският футболист бе зарязан от своята съпруга Йоана Санс, докато все още се намира в затвора. За раздялата съобщи самата тя в социалните мрежи.

Жената изтри общите им снимки и публикува изявление. Никъде в посланието Санс не споменава името на Алвеш, но обръща вниманието на датата, на която започват да се срещат – 18 май 2015 г.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Joana Sanz (@joanasanz)

Избрах за мой спътник в живота човек, който изглеждаше перфектно в моите очи. Винаги беше до мен, когато имах нужда от него, винаги ме подкрепяше, караше ме да израствам, беше винаги внимателен с мен. Трудно ми е да приема, че този човек успя да ме разбие на хиляди парчета. Мисля, че ще ми трябват години, за да изтрия от паметта си начина, по който ме гледаше така сякаш най-невероятното нещо на света. По дяволите, да, невероятна съм."

Обичам го и винаги ще го обичам, но аз обичам и уважавам себе си и се ценя много по-високо. Прошката носи облекчение, така че аз прощавам и затварям тази глава от живота си, която започна на 18 май 2015 г.“, написа Санс.

Двамата се ожениха през 2017 г. Животът на Алвеш се превърна в кошмар, след като се озова зад решетките през януари. Той е обвинен в изнасилване на 23-годишно момиче на 30 декември в нощен клуб насред Барселона. Бразилецът е заплашен от 4 до 12 години затвор.