на живо

Секси пилот прегази два пъти козметичката си и избяга

Кармен Хорда отказала да плати процедура на стойност 300 евро

Автомобилният пилот и модел Кармен Хорда се забърка в ефектен скандал. Тя е обвинена, че е прегазила два пъти своята козметичка и избягала от мястото на инцидента, без да опита да й помогне.

Случката се разиграла в испанския курорт Марбея на 9 март. Хорда се подложила на разкрасителна процедура на стойност 300 евро. Тя обаче отказала да плати с мотива, че има неуточнени стари отношения с клиниката.

В крайна сметка козметичката я последвала до паркинга и настоявала да получи парите. "Кармен запали колата, включи на задна и ме блъсна няколко пъти. Отидох при нея и я попитах дали е наясно какво варварство е извършила", свидетелства жертвата.

Версията й се потвърждава от собственика на естетичната клиника. Адвокатите на Хорда обаче категорично отричат твърденията на двамата.

"Разпространената информация е абсолютно невярна и няма никаква връзка с реалността. Срещу нашата клиентка не са предприети никакви действия или жалби", посочат от кантората.

Хорда е втората жена, която проби във Формула 1 след Сузи Волф. Испанката получи мястото на тест пилот в Лотус през 2015 г.

Тагове:

@