на живо

Сензацията Литлър: Диета с дюнери и гадже от FIFA

Английските медии изровиха акта за раждане на 16-годишния любимец на нацията

Сензацията Литлър: Диета с дюнери и гадже от FIFA

Новият любимец на Англия - сензацията в дартса Люк Литлър - залага на впечатляваща диета по пътя към върха. 16-годишният ученик, който стигна до финала на световното първенство и ще спори за 500 000 паунда, поддържа форма с висококалорийни порции.

Закуската му включва задължително омлет с шунка и сирене, а обядът е запазен за пица. Вечерята често е дюнер. А заведение на име Kebhouze в Лондон му обеща безплатен кебап до края на живота му, ако триумфира с титлата в една от най-зебележителните спортни истории напоследък.

Не спират да валят и любопитните разкрития за любовния живот на тийнейджъра. Оказа се, че Люк се е запознал с приятелката си Елоиз Милбърн (21) по време на онлайн игра на футболния симулатор FIFA. Красавицата е неотлъчно до Литлър по време на световното, а камерите често следят емоционалните й реакции. И двамата са луди по футбола. Люк е страстен фен на Манчестър Юнайтед, а Елоиз подкрепя Кристъл Палас. 

А за всички, които се съмняват във възрастта на Литлър, английските медии изровиха и публикуваха акта му за раждане. От документа се вижда, че точната дата е 21 януари 2007 г., а мястото - Северен Чешир.