на живо

Шакира и Хамилтън на разходка с лодка

Двамата не се задоволиха само с вечеря

 

Шакира прави всичко възможно да продължи напред след раздялата си с Жерар Пике. Световноизвестната певица пристигна през април в Маями и по всичко личи, че не си губи времето.

В последните дни колумбийката бе забелязана на Гран при на Маями в компанията на холивудската звезда Том Круз, но той не е единствената звезда, с която тя се е снимала. Впоследствие стана ясно, че дивата е забелязана да вечеря с Люис Хамилтън в ресторант Cipriani.

Оказа се, че двамата не са се задоволили само с вечеря. Дни по-късно Шакира и Хамилтън бяха уловени да се возят заедно на лодка в залива Бискейн. На снимките в интернет се вижда как британецът играе ролята на кавалер и помага на красавицата да се качи на лодката. Двамата изглеждаха видимо щастливи, а компания им правят и техни приятели.

Въпреки че все по-често могат да бъдат забелязани заедно, The Sun Online твърди, че засега отношенията между Шакира и Хамилтън само са приятелски. Все пак спекулациите не спират, а не е изключено да се окажат и истина в крайна сметка. 

Певицата започна нов живот миналия май, когато официално обяви раздялата с бившия футболист на Манчестър Юнайтед и Барселона. Двамата бяха заедно в продължение на 11 години, но взаимоотношенията им поеха по друг път, след като тя го уличи в изневяра с 23-годишната Клара Чиа.