на живо

Световна шампионка се съблича за 12 долара на месец

Британката Елис Кристи продава дръзки снимки, за да отиде на игрите през 2026 г.

Трикратната световна шампионка по шорттрек Елис Кристи продава дръзки снимки, за да финансира мечтата си - участие на олимпийските игри в Милано-Кортина през 2026 г. Британката създаде собствен акаунт в платформата OnlyFans. Срещу абонаментна такса от 12 долара на месец 32-годишната спортна звезда ще споделя свои разголени кадри.

Кристи вече публикува своеобразен трейлър - снимки по черно бельо в кухнята. А едно от първите съобщения съдържаше въпроса "Колко абонати са нужни, за да позираш само по кънки?"

Кристи има три олимпийски участия зад гърба си, но така и не успява да спечели медал. Вместо това няколко пъти зрелищно пада или се сблъсква със съперничка. Тя така и не успя да пътува за Пекин през февруари заради контузия в глезена. Впоследствие обяви оттеглянето си от спорта, преди да промени решението си.

Освен това Елис обяви, че до игрите в Италия ще живее и тренира в чужбина, и продаде дома си на Острова. През последните месеци тя поддържа състезателния си дух в състезания с електрически скутери, където се развива скорост от над 90 км/ч.