на живо

Тайсън показа брутални юмруци, очакват да смаже Пол (ВИДЕО)

Легендата е в удивителна форма в подготовката си за мача

Тайсън показа брутални юмруци, очакват да смаже Пол (ВИДЕО)

Бруталните юмруци на Майк Тайсън впечатлиха толкова специалистите, че очакванията вече са той да "направи на пух и прах" Джейк Пол.

Мачът между Железния Майк и прехвърлилата се в професионалния бокс звезда от YouTube е насрочен за 20 юли в Тексас. Разликата във възрастта им е цели 30 години.

57-годишният Тайсън се оттегли от ринга през 2005 г., за да се завърне през 2020 г. за демонстративен двубой срещу Рой Джоунс-младши. Срещата завърши с равенство в осем рунда.

Балансът на Пол, известен с прякора Проблемното дете, е 9-1. Единственото му поражение е от Томи Фюри през февруари 2023 г.

Феновете обаче са притеснени за по-малкия от братята Пол.

"Той е свършен", "Майк все още е машина и звяр", "Тайсън ще го смаже", "Пол е подписал смъртния си акт, а не договор за мача", "Джейк, моля се за теб", "Тайсън изглежда по-добре от всякога. Притеснявам се за момчето" са част от коментарите под видеата от подготовката на Железния.

През 2020 г. водещият мозъчен хирург д-р Иринеу Лотурко заяви, че Тайсън може да удари съперник в главата със силата на 450 кг, колкото тежи едно гранд пиано.