на живо

Тайсън шокира с диетата си за боя с Пол (ВИДЕО)

Явно това е причината Железния Майк да изглежда подмладен

Тайсън шокира с диетата си за боя с Пол (ВИДЕО)

Майк Тайсън разкри тайната на невероятна форма, в която се намира преди битката с Джейк Пол в Тексас на 20 юли.

Оказва се, че 57-годишната боксова легенда не само тренира като звяр, но и се храни като такъв. Железния Майк разкри, че е на специална диета, наблягаща на консумацията на сурово месо. Той допълни, че го прави, защото вижда съперниците си като парчета месо.

Любопитното е, че доскоро Тайсън беше веган. Рязката промяна в хранителния му режим накара феновете да си припомнят как отхапа част от дясното ухо на Ивендър Холифийлд в мача им за световната титла през 1997 г.

Последният се нуждаеше от 90-минутна операция за възстановяването му, а Железния Майк остана извън спорта в продължение на година и трябваше да плати глоба в размер на 3 млн. долара.

Тайсън (50-6) се оттегли от ринга през 2005 г., след загуба от Кевин Макбрайд (Ирландия), за да се завърне през 2020 г. за демонстративен двубой срещу Рой Джоунс-младши. Срещата завърши с равенство в 8 рунда.

Балансът на с 30 години по-младия Пол, известен с прякора Проблемното дете, е 9-1. Единственото му поражение е от Томи Фюри през февруари 2023 г.

Феновете обаче са притеснени за по-малкия от братята Пол.

"Той е свършен", "Майк все още е машина и звяр", "Тайсън ще го смаже", "Пол е подписал смъртния си акт, а не договор за мача", "Джейк, моля се за теб", "Тайсън изглежда по-добре от всякога. Притеснявам се за момчето" са част от коментарите под видеата от подготовката на Железния.

През 2020 г. водещият мозъчен хирург д-р Иринеу Лотурко заяви, че Тайсън може да удари съперник в главата със силата на 450 кг, колкото тежи едно гранд пиано.